Meniu Închide
ceramica fiore
Ceramica Fiore la MCR DESIGN gresie si faianta Bucuresti, Valea Cascadelor 19F

Despre brandul Ceramica Fiore

Modelele folosite de Ceramica Fiore sunt realizate din materiale de înaltă calitate, iar viziunea reflectă ultimele tendințe de modă în designul interior. Linia include plăci de granit, gresie, faianță, precum și elemente decorative atractive care exprimă gustul individual într-un mod autentic.

Ceramica Fiore este o nouă linie de gresie din gama de lux. Este dezvoltată în conformitate cu ultimele tendințe de modă din industria ceramică. Aspect modern, design atractiv, noi formate combinate în soluții interioare elegante, proaspete și originale.

Recent, exista o tendință către revenirea la natură. Mulțumită acestei tendințe, materiale precum lemnul sau piatra sunt în top lista elementelor indispensabile în designul interior al oricărei case

Finisajul lasă un sentiment de curățenie și spațiozitate, în timp ce formele diamantate și hexagonale ale decorului dau stil și o atingere modernă oricărei băi.

Cu tehnologii de vârf, cum ar fi imprimarea digitală, jetul de apă și tăierea diamantului, coacerea, polizarea și calibrarea triplă și cu velele, Ceramica Fiore creează produse concepute pentru a oferi fiecărei locuințe un stil și o rafinament individual.

Tăierea precisă a mărimii și a formei pentru a se potrivi preferințelor dvs., precum și elemente decorative din ceramică și sticlă realizate manual, fabricate folosind tehnologie și experiență tradițională, recomandă brandul Fiore Ceramics.

Placile care imită un mozaic de patchwork sunt o tendință actualizată în designul interior, care se potrivește atât stilurilor moderne, cât și retro. Ele pot decora atât întregul perete, cât și doar o parte din acesta.

Confortul si caldura lemnului in casa ta

Tendința aspectului natural este deosebit de pronunțată în designul interior. Anumite colectii combină sofisticatul și stilul parchetului natural cu durabilitatea plăcilor de granit. Placile cu format larg sunt o modalitate usoara de a moderniza interiorul si exteriorul casei tale. Sunt impermeabile, rezistente la pete și ușor de curățat. Placile rectificate sunt practic identice ca lungime și lățime, deoarece mașinile folosite pentru a le tăia funcționează foarte precis.

Tipărirea digitală de înaltă calitate a plăcilor de granit redresate permite utilizarea diferitelor persoane la amenajarea pardoselii. Tehnologia inovatoare de producție permite aplicarea acesteia în mai multe încăperi ale casei, în comparație cu podele din lemn natural. Oferă un aspect perfect, permit linii de chit extrem de fine 2-3 mm folosite pentru a crea podele curate, uniforme, simetrice.

Pentru mai multe informații, contactați-ne, iar noi vă ajutăm să vă personalizați casa pentru a se potrivi stilului și gustului dvs.

Bucuresti, Sector 6, VALEA CASCADELOR nr. 19 F

Suna acum
Magazin