Meniu Închide

CERAMICA PARADYZ LA MCR DESIGN

Ceramica Paradyz ofera peste 2500 de modele de ceramica pentru amenajarea oricaror incaperi, fie cu destinatie personal privata fie cu destinatie publica. Nota de calitate a finisajelor si modelelor moderne atrag clientii cu gusturi rafinate si ii bucura cu diversitatea modelelor. Arhitectii si designerii doresc aceasta provocare, iar Ceramica Paradyz o ofera in cel mai grandios si tot odata elegant stil.

mozaic ceramika paradyz la mcr design Militari

Mozaicul este un detaliu ceramic recunoscător pe care îl putem folosi în diferite moduri – nu numai în bucătărie sau baie, ci și în camera de zi, hol și chiar la birou. În fiecare caz, aduce un suflu de eleganță și fantezie în interior. Mozaicul decorează, îmbunătățește proporțiile, accentuează gustul gazdelor. Vedeți în ce camere se va prezenta în cel mai eficient mod.

ceramica paradyz pentru amenajare spati comerciale si magazine la mcr design Militari

Centrele comerciale s-au instalat în spațiul orașelor spre bine. Mii de clienți îi vizitează în fiecare zi. Înainte de Crăciun și în anotimpurile de vânzare, galeriile experimentează un adevărat asediu. Cum să te pregătești pentru astfel de mulțimi? O podea rezistenta și moderna este baza.

Renovare baie cu ceramica paradyz la MCR Design Militari

Renovarea unei băi este o întreprindere serioasă, merită nu doar să-ți reîmprospătezi și să îți actualizezi aspectul, dar și să profite de ocazia de a folosi potențialul acestei camere pentru a o face mai confortabilă și mai atractivă.

Proiectarea interioarelor hotelului este o sarcină interesantă, deși nu una ușoară. Hotelul este o facilitate publică, dar oaspeții ar trebui să se simtă ca în propria lor casă. Cum să combinați cerințele formale pentru facilitățile hoteliere cu nevoile utilizatorilor lor? Trebuie să împăcați totul aici: confortul și satisfacția oaspeților, siguranța, durabilitatea, estetica și ușurința păstrării curate. Placile ceramice cu rol de pardoseala si pereti sunt perfecte pentru toate spatiile hoteliere.

Pentru mai multe informații, contactați-ne, iar noi vă ajutăm să vă personalizați spatiul destinat afacerii sau casei pentru a se potrivi stilului și gustului dvs.

0723 534 533

Bucuresti, Sector 6, VALEA CASCADELOR nr. 19 F

Suna acum
Magazin